Manikyr i Kallinge

Annons:
Bra och billig manikyr i Kallinge - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Kallinge. Om du bor i eller i närheten av Kallinge hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Kallinge för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Kallinge ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Kallinge där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Kallinge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Kallinge.

Nails & Beauty by Anki
Ellebäcksvägen 44
372 51 Kallinge

Annons:

Nagelförlängning i Kallinge

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Kallinge. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Kallinge som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Kallinge

I Kallinge finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Kallinge.

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kallinge om du vill veta mer än om manikyr i Kallinge.

I Kallinge hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Kallinge som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Blekinge.

Fransk manikyr i Kallinge

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Kallinge, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.