Manikyr i Karlshamn

Annons:
Bra och billig manikyr i Karlshamn - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Karlshamn. Om du bor i eller i närheten av Karlshamn hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Karlshamn för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Karlshamn ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Karlshamn där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Karlshamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Karlshamn.

Sussie Naturkosmetisk Hudvård
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn


Saras Hudvård & Make Up
Drottninggatan 60
374 36 Karlshamn

Annons:

Nagelförlängning i Karlshamn

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Karlshamn. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Karlshamn som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Karlshamn

I Karlshamn finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Karlshamn om du vill veta mer än om manikyr i Karlshamn.

I Karlshamn hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Karlshamn som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Blekinge.

Fransk manikyr i Karlshamn

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Karlshamn, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.