Manikyr i Karlskrona

Annons:
Bra och billig manikyr i Karlskrona - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Karlskrona. Om du bor i eller i närheten av Karlskrona hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Karlskrona för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Karlskrona ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Karlskrona där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Karlskrona

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Karlskrona.

Beauty by Lina
Drottninggatan 27
371 32 Karlskrona


Qarma
Hantverkareg. 17
371 35 KARLSKRONA

Annons:

Nagelförlängning i Karlskrona

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Karlskrona. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Karlskrona som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Karlskrona

I Karlskrona finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Karlskrona.

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Karlskrona om du vill veta mer än om manikyr i Karlskrona.

I Karlskrona hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Karlskrona som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Blekinge.

Fransk manikyr i Karlskrona

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Karlskrona, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.