Manikyr i Lyckeby

Annons:
Bra och billig manikyr i Lyckeby - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Lyckeby. Om du bor i eller i närheten av Lyckeby hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Lyckeby för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Lyckeby ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Lyckeby där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Lyckeby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Lyckeby.

Charlottés Hudvård
Gillevägen 23
371 60 Lyckeby

Annons:

Nagelförlängning i Lyckeby

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Lyckeby. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Lyckeby som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Lyckeby

I Lyckeby finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Lyckeby.

Lyckeby är en del av tätorten Karlskrona och före detta tätort i Karlskrona kommun, sedan 1970 sammanvuxen med Karlskrona. Samhället är beläget vid mynningen av Lyckebyån. Lyckeby hade tidigare stadsprivilegier och gick då under namnet Lyckå. Senare gav det namn åt Lyckeby landskommun, som införlivades i Karlskrona stad 1967.

Yta:
Invånarantal: 4129, år 2008

Här kan du ta del av mer information om Lyckeby om du vill veta mer än om manikyr i Lyckeby.

I Lyckeby hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Lyckeby som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Blekinge.

Fransk manikyr i Lyckeby

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Lyckeby, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.