Manikyr i Sölvesborg

Annons:
Bra och billig manikyr i Sölvesborg - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Sölvesborg. Om du bor i eller i närheten av Sölvesborg hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Sölvesborg för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Sölvesborg ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Sölvesborg där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Sölvesborg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Sölvesborg.

Julias massageterapi valjeviken spa
Herrgårdsvägen 97
294 37 Sölvesborg

Annons:

Nagelförlängning i Sölvesborg

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Sölvesborg. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Sölvesborg som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Sölvesborg

I Sölvesborg finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Sölvesborg.

Sölvesborg är en tätort och centralort i Sölvesborgs kommun i sydvästra Blekinge län. Sölvesborg hade 8 401 invånare år 2010. Utanför Sölvesborg ligger Listerlandet. Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns

Yta: 609,84 hektar
Invånarantal: 8 401, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sölvesborg om du vill veta mer än om manikyr i Sölvesborg.

I Sölvesborg hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Sölvesborg som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Blekinge.

Fransk manikyr i Sölvesborg

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Sölvesborg, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.