Manikyr i Avesta

Annons:
Bra och billig manikyr i Avesta - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Avesta. Om du bor i eller i närheten av Avesta hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Avesta för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Avesta ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Avesta där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Avesta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Avesta.

Desirées Hud o Kroppsvård
Myrgatan 3
774 31 Avesta


Margtas Hud & Fotvård
Bergslagsvägen 3B
774 30 Avesta

Annons:

Nagelförlängning i Avesta

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Avesta. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Avesta som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Avesta

I Avesta finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Avesta.

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånarantal: 22 330, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Avesta om du vill veta mer än om manikyr i Avesta.

I Avesta hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Avesta som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Dalarna.

Fransk manikyr i Avesta

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Avesta, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.