Manikyr i Borlänge

Annons:
Bra och billig manikyr i Borlänge - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Borlänge. Om du bor i eller i närheten av Borlänge hittar du här 5 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Borlänge för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Borlänge ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 5 olika skönhetssalonger i Borlänge där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Borlänge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Borlänge.

Naturlig Skönhet Svea Blond
Södra Gyllegatan 109
784 36 Borlänge


Hudkällan Hår & Skönhet
Kvarnforsplan
784 66 BORLÄNGE


Berits Fotvård
Sveagatan 14
784 33 Borlänge


Nail Technology Nagelvård Salong
Sveagatan 16
784 33 Borlänge


Skönhetshuset Atelje Beauty
Bygatan 3
784 34 Borlänge

Annons:

Nagelförlängning i Borlänge

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Borlänge. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Borlänge som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Borlänge

I Borlänge finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Borlänge om du vill veta mer än om manikyr i Borlänge.

I Borlänge hittade vi sammanlagt 5 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Borlänge som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Dalarna.

Fransk manikyr i Borlänge

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Borlänge, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.