Manikyr - Berits Fotvård i Borlänge

Annons:
Berits Fotvård i Borlänge är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Borlänge som Berits Fotvård erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Berits Fotvård.
Annons:

Öppettider för Berits Fotvård i Borlänge, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Berits Fotvård i Borlänge rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Berits Fotvård i Borlänge har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Berits Fotvård i Borlänge.

Kontakta Berits Fotvård i Borlänge om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Berits Fotvård i Borlänge som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Borlänge.

Berits Fotvård
Sveagatan 14
784 33 Borlänge
0243-120 40

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Berits Fotvård i Borlänge, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Berits Fotvård i Borlänge för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Berits Fotvård - pris på manikyr i Borlänge

utbud och pris på manikyr i Borlänge varierar mellan Berits Fotvård och andra skönhetssalonger i Borlänge så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Borlänge samt i hela Dalarna län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Borlänge.

Kommenterat om Berits Fotvård i Borlänge