Manikyr i Falun

Annons:
Bra och billig manikyr i Falun - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Falun. Om du bor i eller i närheten av Falun hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Falun för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Falun ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Falun där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Falun

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Falun.

Grand Spa & Sport AB
Trotzgatan 9
791 71 Falun


Lust & Fägring / Elingsbo Kosmetik och Utbildning AB
Slaggatan 12
791 70 Falun

Annons:

Nagelförlängning i Falun

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Falun. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Falun som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Falun

I Falun finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Falun om du vill veta mer än om manikyr i Falun.

I Falun hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Falun som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Dalarna.

Fransk manikyr i Falun

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Falun, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.