Manikyr i Ludvika

Annons:
Bra och billig manikyr i Ludvika - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Ludvika. Om du bor i eller i närheten av Ludvika hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Ludvika för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Ludvika ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Ludvika där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Ludvika

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Ludvika.

Face it by Aneta
Storgatan 20
771 30 Ludvika

Annons:

Nagelförlängning i Ludvika

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Ludvika. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Ludvika som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Ludvika

I Ludvika finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Ludvika.

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ludvika om du vill veta mer än om manikyr i Ludvika.

I Ludvika hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Ludvika som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Dalarna.

Fransk manikyr i Ludvika

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Ludvika, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.