Manikyr i Bollnäs

Annons:
Bra och billig manikyr i Bollnäs - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Bollnäs. Om du bor i eller i närheten av Bollnäs hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Bollnäs för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Bollnäs ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Bollnäs där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Bollnäs

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Bollnäs.

Lottas Hud & Nagelvård
Odengatan 12B
821 43 Bollnäs

Annons:

Nagelförlängning i Bollnäs

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Bollnäs. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Bollnäs som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Bollnäs

I Bollnäs finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Bollnäs.

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bollnäs om du vill veta mer än om manikyr i Bollnäs.

I Bollnäs hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Bollnäs som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Gävleborg.

Fransk manikyr i Bollnäs

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Bollnäs, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.