Manikyr i Gävle

Annons:
Bra och billig manikyr i Gävle - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Gävle. Om du bor i eller i närheten av Gävle hittar du här 3 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Gävle för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Gävle ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 3 olika skönhetssalonger i Gävle där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Gävle

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Gävle.

Studio Q
N. Centralg. 4
803 11 Gävle


Jelimassage
Hattmakargatan 5
803 11 Gävle


SPA Gamla Gefle AB
Västra Islandsgatan 8
802 50 Gävle

Annons:

Nagelförlängning i Gävle

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Gävle. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Gävle som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Gävle

I Gävle finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Gävle.

Gävle är en tätort i Gästrikland samt centralort i Gävle kommun och residensstad för Gävleborgs län. Gävle är Sveriges 13:e största samt Gästriklands och Gävleborgs läns största ort med 71 033 invånare (2010).

Yta: 42,45 km2
Invånarantal: 98970, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Gävle om du vill veta mer än om manikyr i Gävle.

I Gävle hittade vi sammanlagt 3 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Gävle som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Gävleborg.

Fransk manikyr i Gävle

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Gävle, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.