Manikyr i Hudiksvall

Annons:
Bra och billig manikyr i Hudiksvall - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Hudiksvall. Om du bor i eller i närheten av Hudiksvall hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Hudiksvall för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Hudiksvall ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Hudiksvall där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Hudiksvall

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Hudiksvall.

Lánima Hudvård
Västra Tullgatan 11
824 30 Hudiksvall

Annons:

Nagelförlängning i Hudiksvall

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Hudiksvall. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Hudiksvall som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Hudiksvall

I Hudiksvall finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Hudiksvall.

Hudiksvall är en tätort och centralort i Hudiksvalls kommun i Hälsingland, Gävleborgs län. Hudiksvall ligger längs kusten, längst inne i Hudiksvallsfjärden, vid E4 cirka 80 km söder om Sundsvall och cirka 130 km norr om Gävle.

Yta: 1 007,79 hektar
Invånarantal: 15015, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hudiksvall om du vill veta mer än om manikyr i Hudiksvall.

I Hudiksvall hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Hudiksvall som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Gävleborg.

Fransk manikyr i Hudiksvall

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Hudiksvall, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.