Manikyr i Visby

Annons:
Bra och billig manikyr i Visby - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Visby. Om du bor i eller i närheten av Visby hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Visby för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Visby ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Visby där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Visby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Visby.

Min Salong Hudvårdspecialist
Gesällgatan 10
621 39 Visby

Annons:

Nagelförlängning i Visby

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Visby. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Visby som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Visby

I Visby finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Visby.

Visby är en tätort som är centralort i Region Gotland samt residensstad i Gotlands län. Visby är även stiftsstad i Visby stift. Visby har 22 593 invånare (2010-12-31). Den medeltida hansestaden Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien.

Yta: 1 244,28 hektar
Invånarantal: 22593, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Visby om du vill veta mer än om manikyr i Visby.

I Visby hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Visby som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Gotland.

Fransk manikyr i Visby

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Visby, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.