Manikyr i Falkenberg

Annons:
Bra och billig manikyr i Falkenberg - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Falkenberg. Om du bor i eller i närheten av Falkenberg hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Falkenberg för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Falkenberg ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Falkenberg där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Falkenberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Falkenberg.

Studio Soltun
Klockaregatan 27
311 36 Falkenberg


Caritas Hudvård
N. Linjev. 2
311 45 FALKENBERG

Annons:

Nagelförlängning i Falkenberg

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Falkenberg. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Falkenberg som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Falkenberg

I Falkenberg finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Falkenberg om du vill veta mer än om manikyr i Falkenberg.

I Falkenberg hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Falkenberg som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Halland.

Fransk manikyr i Falkenberg

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Falkenberg, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.