Manikyr i Glommen

Annons:
Bra och billig manikyr i Glommen - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Glommen. Om du bor i eller i närheten av Glommen hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Glommen för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Glommen ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Glommen där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Glommen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Glommen.

Falkenbergs Hudvårdscenter
Jakobs v. 10
311 98 GLOMMEN

Annons:

Nagelförlängning i Glommen

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Glommen. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Glommen som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Glommen

I Glommen finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Glommen.

Glommen är en tätort i Morups socken, Falkenbergs kommun i Hallands län. Glommen har vuxit upp som ett fiskeläge. Fortfarande finns en mycket använd fiskehamn och under sommaren arrangeras Glommens kräftfestival.

Yta: 76,73 hektar
Invånarantal: 761, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Glommen om du vill veta mer än om manikyr i Glommen.

I Glommen hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Glommen som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Halland.

Fransk manikyr i Glommen

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Glommen, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.