Manikyr i Halmstad

Annons:
Bra och billig manikyr i Halmstad - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Halmstad. Om du bor i eller i närheten av Halmstad hittar du här 6 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Halmstad för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Halmstad ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 6 olika skönhetssalonger i Halmstad där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Halmstad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Halmstad.

Euro Nail
Eurostop
302 63 Halmstad


Anne-Marias klinik
Stationsgatan 44
302 45 Halmstad


Möllans Relax & Spa AB
Slottsmöllevägen
302 31 Halmstad


Millas Nagelstudio
Gottfrids Väg 1
305 95 Halmstad


Anette & Maries Hudvård AB
Klosterg. 10
302 43 Halmstad


Salong Gula Villan
Brogatan 54
302 38 Halmstad

Annons:

Nagelförlängning i Halmstad

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Halmstad. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Halmstad som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Halmstad

I Halmstad finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Halmstad.

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Halmstad om du vill veta mer än om manikyr i Halmstad.

I Halmstad hittade vi sammanlagt 6 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Halmstad som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Halland.

Fransk manikyr i Halmstad

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Halmstad, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.