Manikyr i Laholm

Annons:
Bra och billig manikyr i Laholm - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Laholm. Om du bor i eller i närheten av Laholm hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Laholm för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Laholm ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Laholm där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Laholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Laholm.

Beauty Point
Skolgränd 3
312 30 Laholm

Annons:

Nagelförlängning i Laholm

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Laholm. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Laholm som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Laholm

I Laholm finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Laholm om du vill veta mer än om manikyr i Laholm.

I Laholm hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Laholm som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Halland.

Fransk manikyr i Laholm

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Laholm, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.