Manikyr i Åre

Annons:
Bra och billig manikyr i Åre - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Åre. Om du bor i eller i närheten av Åre hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Åre för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Åre ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Åre där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Åre

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Åre.

Salong Care of You
Årevägen 84
830 13 åre


Åre Spa School
Kurortsvägen 20C
830 13 åre

Annons:

Nagelförlängning i Åre

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Åre. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Åre som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Åre

I Åre finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Åre.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Åre om du vill veta mer än om manikyr i Åre.

I Åre hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Åre som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Jämtland.

Fransk manikyr i Åre

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Åre, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.