Manikyr i Offerdal

Annons:
Bra och billig manikyr i Offerdal - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Offerdal. Om du bor i eller i närheten av Offerdal hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Offerdal för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Offerdal ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Offerdal där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Offerdal

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Offerdal.

Goa fötter hos Katy
Enarsvedjan 307
830 51 Offerdal

Annons:

Nagelförlängning i Offerdal

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Offerdal. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Offerdal som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Offerdal

I Offerdal finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Offerdal.

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Offerdal om du vill veta mer än om manikyr i Offerdal.

I Offerdal hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Offerdal som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Jämtland.

Fransk manikyr i Offerdal

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Offerdal, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.