Manikyr i Östersund

Annons:
Bra och billig manikyr i Östersund - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Östersund. Om du bor i eller i närheten av Östersund hittar du här 6 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Östersund för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Östersund ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 6 olika skönhetssalonger i Östersund där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Östersund

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Östersund.

Hår ateljén
Stortorget 6
831 30 östersund


Hudateljén
Storgatan 34
831 30 östersund


Skönhetscenter i Östersund AB
Stortorget 6
831 30 östersund


Aqui
Storg. 26
831 30 östersund


Hairmony
Biblioteksgatan 7
831 30 östersund


Beauty4u
Residensgränd 8
831 30 östersund

Annons:

Nagelförlängning i Östersund

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Östersund. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Östersund som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Östersund

I Östersund finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Östersund om du vill veta mer än om manikyr i Östersund.

I Östersund hittade vi sammanlagt 6 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Östersund som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Jämtland.

Fransk manikyr i Östersund

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Östersund, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.