Manikyr i Huskvarna

Annons:
Bra och billig manikyr i Huskvarna - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Huskvarna. Om du bor i eller i närheten av Huskvarna hittar du här 3 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Huskvarna för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Huskvarna ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 3 olika skönhetssalonger i Huskvarna där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Huskvarna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Huskvarna.

Hela Mig
Ed 20
561 92 Huskvarna


Goa Fötter
Erik Dahlbergsgatan 2
561 31 Huskvarna


Hudvård Anna Maria
Gillesgatan 11
561 30 Huskvarna

Annons:

Nagelförlängning i Huskvarna

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Huskvarna. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Huskvarna som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Huskvarna

I Huskvarna finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Huskvarna.

Huskvarna är en tidigare stad vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping. Till 1906 skrevs namnet med 'q' (Husqvarna), vilket bibehållits av företaget med samma namn. Huskvarnas lägre belägna stadskärna är omgiven av ansenliga, bebyggda höjdområden som Öxnehaga, Pettersberg och Egna Hem, nivåskillnaden är som mest ca 120 meter.

Yta:
Invånarantal: 22800, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Huskvarna om du vill veta mer än om manikyr i Huskvarna.

I Huskvarna hittade vi sammanlagt 3 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Huskvarna som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Jönköping.

Fransk manikyr i Huskvarna

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Huskvarna, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.