Manikyr i Jönköping

Annons:
Bra och billig manikyr i Jönköping - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Jönköping. Om du bor i eller i närheten av Jönköping hittar du här 4 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Jönköping för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Jönköping ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 4 olika skönhetssalonger i Jönköping där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Jönköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Jönköping.

Din Hud Jönköping
Fabriksgatan 16
553 18 Jönköping


Hudens Bästa (F.d Veronicas Hudstudio)
Södra Strandgatan 21C
553 20 Jönköping


Hudsalongen
Östra Storgatan 14
553 21 Jönköping


Klipp-It
Västra Storgatan 16
553 15 Jönköping

Annons:

Nagelförlängning i Jönköping

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Jönköping. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Jönköping som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Jönköping

I Jönköping finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Jönköping.

Jönköping är en tätort i norra Smålands inland samt centralort i Jönköpings kommun och residensstad för Jönköpings län. Jönköping är Sveriges tionde största tätort med 89396 av kommunens 133136 invånare. Det finns många stora företag i Jönköping, bland annat har Husqvarna AB huvudkontor i Jönköping.

Yta: 4 482,04 hektar
Invånarantal: 89396, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Jönköping om du vill veta mer än om manikyr i Jönköping.

I Jönköping hittade vi sammanlagt 4 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Jönköping som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Jönköping.

Fransk manikyr i Jönköping

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Jönköping, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.