Manikyr i Nässjö

Annons:
Bra och billig manikyr i Nässjö - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Nässjö. Om du bor i eller i närheten av Nässjö hittar du här 5 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Nässjö för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Nässjö ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 5 olika skönhetssalonger i Nässjö där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Nässjö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Nässjö.

Din Skönhet
Storg. 29
571 31 NÄSSJÖ


Naily Naglar
Storgatan 19
571 31 Nässjö


Ammis Biologiska Hudvård AB
Hallandsg. 4
571 40 NÄSSJÖ


Life Hälsobutiken
Rådhusgatan 26
571 31 Nässjö


Hudsalongen för henne & honom
Storgatan 60
571 33 Nässjö

Annons:

Nagelförlängning i Nässjö

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Nässjö. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Nässjö som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Nässjö

I Nässjö finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Nässjö.

Nässjö är en tätort och centralort i Nässjö kommun i Jönköpings län. Nässjös historia börjar 1864, när beslutet togs att Södra stambanan skulle dras genom orten och sedan dess har staden varit känd som en stor järnvägsknut. Tidigare låg här byarna Åker, Rynneryd vid Runnerydsjön där järnvägsstationen anlades.

Yta: 1 143,66 hektar
Invånarantal: 16678, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Nässjö om du vill veta mer än om manikyr i Nässjö.

I Nässjö hittade vi sammanlagt 5 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Nässjö som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Jönköping.

Fransk manikyr i Nässjö

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Nässjö, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.