Manikyr i Smålandsstenar

Annons:
Bra och billig manikyr i Smålandsstenar - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Smålandsstenar. Om du bor i eller i närheten av Smålandsstenar hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Smålandsstenar för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Smålandsstenar ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Smålandsstenar där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Smålandsstenar

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Smålandsstenar.

C & T Hud och Kroppsvård
Södra Nissastigen 32A
333 32 Smålandsstenar

Annons:

Nagelförlängning i Smålandsstenar

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Smålandsstenar. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Smålandsstenar som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Smålandsstenar

I Smålandsstenar finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Smålandsstenar.

Smålandsstenar är en tätort i Gislaveds kommun i Jönköpings län. Smålandsstenar är ett gammalt stationssamhälle som ligger längs med järnvägslinjen Halmstad–Nässjö. Samhället, som ligger i kommunens södra del, är mest känt för sin tillverkningsindustri, främst metall- och plastindustrier, men även inom trä- och möbelindustrin.

Yta: 464,88 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Smålandsstenar om du vill veta mer än om manikyr i Smålandsstenar.

I Smålandsstenar hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Smålandsstenar som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Jönköping.

Fransk manikyr i Smålandsstenar

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Smålandsstenar, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.