Manikyr i Värnamo

Annons:
Bra och billig manikyr i Värnamo - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Värnamo. Om du bor i eller i närheten av Värnamo hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Värnamo för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Värnamo ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Värnamo där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Värnamo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Värnamo.

Linn Beauty & Care
Jönköpingsv. 10
331 34 Värnamo


Senses
Storgatsbacken 8 A
331 30 Värnamo

Annons:

Nagelförlängning i Värnamo

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Värnamo. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Värnamo som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Värnamo

I Värnamo finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Värnamo.

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Yta: 1 217,24 hektar
Invånarantal: 18696, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Värnamo om du vill veta mer än om manikyr i Värnamo.

I Värnamo hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Värnamo som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Jönköping.

Fransk manikyr i Värnamo

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Värnamo, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.