Manikyr i Borgholm

Annons:
Bra och billig manikyr i Borgholm - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Borgholm. Om du bor i eller i närheten av Borgholm hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Borgholm för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Borgholm ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Borgholm där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Borgholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Borgholm.

Intermezzo Frisör & Shop Drop In
Storgatan 34
387 34 Borgholm

Annons:

Nagelförlängning i Borgholm

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Borgholm. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Borgholm som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Borgholm

I Borgholm finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Borgholm om du vill veta mer än om manikyr i Borgholm.

I Borgholm hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Borgholm som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Kalmar.

Fransk manikyr i Borgholm

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Borgholm, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.