Manikyr i Färjestaden

Annons:
Bra och billig manikyr i Färjestaden - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Färjestaden. Om du bor i eller i närheten av Färjestaden hittar du här 3 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Färjestaden för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Färjestaden ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 3 olika skönhetssalonger i Färjestaden där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Färjestaden

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Färjestaden.

Intermezzo Frisör & Shop Drop In
Ölands Köpstad
386 31 Färjestaden


Salongen
Storgatan 23
386 31 Färjestaden


Salong Saga
Storgatan 123
386 35 Färjestaden

Annons:

Nagelförlängning i Färjestaden

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Färjestaden. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Färjestaden som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Färjestaden

I Färjestaden finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Färjestaden om du vill veta mer än om manikyr i Färjestaden.

I Färjestaden hittade vi sammanlagt 3 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Färjestaden som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Kalmar.

Fransk manikyr i Färjestaden

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Färjestaden, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.