Manikyr - Salongen i Färjestaden

Annons:
Salongen i Färjestaden är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Färjestaden som Salongen erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Salongen.
Annons:

Öppettider för Salongen i Färjestaden, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Salongen i Färjestaden rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Salongen i Färjestaden har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Salongen i Färjestaden.

Kontakta Salongen i Färjestaden om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Salongen i Färjestaden som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Färjestaden.

Salongen
Storgatan 23
386 31 Färjestaden
0485-303 51

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Salongen i Färjestaden, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Salongen i Färjestaden för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Salongen - pris på manikyr i Färjestaden

utbud och pris på manikyr i Färjestaden varierar mellan Salongen och andra skönhetssalonger i Färjestaden så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Färjestaden samt i hela Kalmar län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Färjestaden.

Kommenterat om Salongen i Färjestaden