Manikyr i Kalmar

Annons:
Bra och billig manikyr i Kalmar - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Kalmar. Om du bor i eller i närheten av Kalmar hittar du här 7 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Kalmar för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Kalmar ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 7 olika skönhetssalonger i Kalmar där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Kalmar

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Kalmar.

Helen & Jessicas Hårdesign
Unionsgatan 16
392 33 Kalmar


Lisa Nails
Skeppsbrogatan 12
392 31 Kalmar


Intermezzo Frisör & Shop
Ståthållaregatan 39
392 47 Kalmar


Saxen 4u
Postgatan 5
392 33 Kalmar


Kalmar Beauty Center
Norra Vägen 50A
392 35 Kalmar


Glam Nails
Larmgatan 9
392 32 Kalmar


Hår och hudateljén
Fiskaregatan 26
392 32 Kalmar

Annons:

Nagelförlängning i Kalmar

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Kalmar. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Kalmar som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Kalmar

I Kalmar finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kalmar om du vill veta mer än om manikyr i Kalmar.

I Kalmar hittade vi sammanlagt 7 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Kalmar som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Kalmar.

Fransk manikyr i Kalmar

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Kalmar, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.