Manikyr - Lisa Nails i Kalmar

Annons:
Lisa Nails i Kalmar är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Kalmar som Lisa Nails erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Lisa Nails.
Annons:

Öppettider för Lisa Nails i Kalmar, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Lisa Nails i Kalmar rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Lisa Nails i Kalmar har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Lisa Nails i Kalmar.

Kontakta Lisa Nails i Kalmar om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Lisa Nails i Kalmar som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Kalmar.

Lisa Nails
Skeppsbrogatan 12
392 31 Kalmar
073-723 83 89

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Lisa Nails i Kalmar, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Lisa Nails i Kalmar för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Lisa Nails - pris på manikyr i Kalmar

utbud och pris på manikyr i Kalmar varierar mellan Lisa Nails och andra skönhetssalonger i Kalmar så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Kalmar samt i hela Kalmar län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Kalmar.

Kommenterat om Lisa Nails i Kalmar