Manikyr - Intermezzo Frisör & Shop i Kalmar

Annons:
Intermezzo Frisör & Shop i Kalmar är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Kalmar som Intermezzo Frisör & Shop erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Intermezzo Frisör & Shop.
Annons:

Öppettider för Intermezzo Frisör & Shop i Kalmar, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Intermezzo Frisör & Shop i Kalmar rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Intermezzo Frisör & Shop i Kalmar har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Intermezzo Frisör & Shop i Kalmar.

Kontakta Intermezzo Frisör & Shop i Kalmar om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Intermezzo Frisör & Shop i Kalmar som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Kalmar.

Intermezzo Frisör & Shop
Ståthållaregatan 39
392 47 Kalmar
0480-813 69

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Intermezzo Frisör & Shop i Kalmar, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Intermezzo Frisör & Shop i Kalmar för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Intermezzo Frisör & Shop - pris på manikyr i Kalmar

utbud och pris på manikyr i Kalmar varierar mellan Intermezzo Frisör & Shop och andra skönhetssalonger i Kalmar så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Kalmar samt i hela Kalmar län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Kalmar.

Kommenterat om Intermezzo Frisör & Shop i Kalmar