Manikyr - Hår och hudateljén i Kalmar

Annons:
Hår och hudateljén i Kalmar är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Kalmar som Hår och hudateljén erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Hår och hudateljén.
Annons:

Öppettider för Hår och hudateljén i Kalmar, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Hår och hudateljén i Kalmar rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Hår och hudateljén i Kalmar har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Hår och hudateljén i Kalmar.

Kontakta Hår och hudateljén i Kalmar om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Hår och hudateljén i Kalmar som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Kalmar.

Hår och hudateljén
Fiskaregatan 26
392 32 Kalmar
0480-260 75

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Hår och hudateljén i Kalmar, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Hår och hudateljén i Kalmar för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Hår och hudateljén - pris på manikyr i Kalmar

utbud och pris på manikyr i Kalmar varierar mellan Hår och hudateljén och andra skönhetssalonger i Kalmar så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Kalmar samt i hela Kalmar län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Kalmar.

Kommenterat om Hår och hudateljén i Kalmar