Manikyr i Nybro

Annons:
Bra och billig manikyr i Nybro - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Nybro. Om du bor i eller i närheten av Nybro hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Nybro för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Nybro ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Nybro där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Nybro

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Nybro.

Ines Nail-Lash
Hornsgatan 24
382 40 Nybro


Guldens manikyr & pedikyr
Flyebovägen 13
382 41 Nybro

Annons:

Nagelförlängning i Nybro

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Nybro. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Nybro som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Nybro

I Nybro finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Nybro.

Nybro är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län. Regionens skogiga områden har gynnat framväxten av den glas- och träindustri som bidrog till att Nybro blev ett industrisamhälle på slutet av 1800-talet och stad 1932. Den största privata arbetsgivaren är AB Gustaf Kähr.

Yta: 1 092,55 hektar
Invånarantal: 12810, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Nybro om du vill veta mer än om manikyr i Nybro.

I Nybro hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Nybro som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Kalmar.

Fransk manikyr i Nybro

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Nybro, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.