Manikyr i Söderåkra

Annons:
Bra och billig manikyr i Söderåkra - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Söderåkra. Om du bor i eller i närheten av Söderåkra hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Söderåkra för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Söderåkra ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Söderåkra där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Söderåkra

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Söderåkra.

Bansai Spa
Stuvenäs
385 97 Söderåkra

Annons:

Nagelförlängning i Söderåkra

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Söderåkra. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Söderåkra som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Söderåkra

I Söderåkra finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Söderåkra.

Söderåkra är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. Denna kustnära ort ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, till vilka man tar sig via den intilliggande E22:an. I Söderåkra återfinns bland annat hotell, golfbana och köpcentrum.

Yta: 135,17 hektar
Invånarantal: 912, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Söderåkra om du vill veta mer än om manikyr i Söderåkra.

I Söderåkra hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Söderåkra som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Kalmar.

Fransk manikyr i Söderåkra

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Söderåkra, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.