Manikyr i Västervik

Annons:
Bra och billig manikyr i Västervik - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Västervik. Om du bor i eller i närheten av Västervik hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Västervik för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Västervik ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Västervik där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Västervik

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Västervik.

NICE Hud och Hårvårdskliniken
Storg. 4
593 30 VÄSTERVIK


Magdalenas Skönhet
Ludvigsborgsgatan 10
593 50 Västervik

Annons:

Nagelförlängning i Västervik

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Västervik. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Västervik som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Västervik

I Västervik finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Västervik.

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Västervik om du vill veta mer än om manikyr i Västervik.

I Västervik hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Västervik som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Kalmar.

Fransk manikyr i Västervik

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Västervik, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.