Manikyr i Älmhult

Annons:
Bra och billig manikyr i Älmhult - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Älmhult. Om du bor i eller i närheten av Älmhult hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Älmhult för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Älmhult ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Älmhult där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Älmhult

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Älmhult.

Lenas Hudvård
S. Parkg. 2
343 31 ÄLMHULT

Annons:

Nagelförlängning i Älmhult

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Älmhult. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Älmhult som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Älmhult

I Älmhult finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Älmhult.

Älmhult är en tätort i Kronobergs län i Småland. Den är centralort i Älmhults kommun. I nutiden är IKEA Älmhults i särklass viktigaste företag: Ikea har varuhus, centrallager, kontor och produktutveckling på orten. Dessutom produceras mycket av Ikeas marknadsföring i Älmhult, bland annat katalogen.

Yta: 843 hektar
Invånarantal: 8955, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Älmhult om du vill veta mer än om manikyr i Älmhult.

I Älmhult hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Älmhult som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Kronoberg.

Fransk manikyr i Älmhult

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Älmhult, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.