Manikyr i Hovmantorp

Annons:
Bra och billig manikyr i Hovmantorp - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Hovmantorp. Om du bor i eller i närheten av Hovmantorp hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Hovmantorp för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Hovmantorp ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Hovmantorp där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Hovmantorp

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Hovmantorp.

Ormeshaga Country Club-Spa
Ormeshaga Ekholmen
360 51 Hovmantorp

Annons:

Nagelförlängning i Hovmantorp

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Hovmantorp. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Hovmantorp som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Hovmantorp

I Hovmantorp finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Hovmantorp.

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånarantal: 2991, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hovmantorp om du vill veta mer än om manikyr i Hovmantorp.

I Hovmantorp hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Hovmantorp som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Kronoberg.

Fransk manikyr i Hovmantorp

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Hovmantorp, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.