Manikyr i Växjö

Annons:
Bra och billig manikyr i Växjö - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Växjö. Om du bor i eller i närheten av Växjö hittar du här 7 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Växjö för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Växjö ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 7 olika skönhetssalonger i Växjö där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Växjö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Växjö.

Hannas Hud & Spa
Kungsgatan 2
352 33 Växjö


Nuna Hudvård
Kungsgatan 15A
352 31 Växjö


Filgood Fotvård och Manikyr
Svanvägen 2
352 42 Växjö


All About You
Deltav. 10 B
352 45 VÄXJÖ


Nagelsalongen
Fagrabäcksvägen 19
352 40 Växjö


Life and Beauty
Nygatan 19A
352 31 Växjö


Sigga Salongen
Storgatan 37
352 32 Växjö

Annons:

Nagelförlängning i Växjö

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Växjö. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Växjö som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Växjö

I Växjö finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Växjö.

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånarantal: 60887, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Växjö om du vill veta mer än om manikyr i Växjö.

I Växjö hittade vi sammanlagt 7 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Växjö som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Kronoberg.

Fransk manikyr i Växjö

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Växjö, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.