Manikyr i Boden

Annons:
Bra och billig manikyr i Boden - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Boden. Om du bor i eller i närheten av Boden hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Boden för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Boden ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Boden där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Boden

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Boden.

Vilostunden
Sadelmakaregatan 2
961 35 Boden

Annons:

Nagelförlängning i Boden

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Boden. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Boden som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Boden

I Boden finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Boden om du vill veta mer än om manikyr i Boden.

I Boden hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Boden som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Norrbotten.

Fransk manikyr i Boden

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Boden, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.