Manikyr i Kalix

Annons:
Bra och billig manikyr i Kalix - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Kalix. Om du bor i eller i närheten av Kalix hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Kalix för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Kalix ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Kalix där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Kalix

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Kalix.

Hotell Valhall
Strandgatan 21
952 33 Kalix

Annons:

Nagelförlängning i Kalix

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Kalix. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Kalix som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Kalix

I Kalix finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kalix om du vill veta mer än om manikyr i Kalix.

I Kalix hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Kalix som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Norrbotten.

Fransk manikyr i Kalix

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Kalix, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.