Manikyr i Luleå

Annons:
Bra och billig manikyr i Luleå - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Luleå. Om du bor i eller i närheten av Luleå hittar du här 5 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Luleå för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Luleå ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 5 olika skönhetssalonger i Luleå där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Luleå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Luleå.

Xtreme Beauty Naglar & Utbildning
Kungsgatan 16
972 34 Luleå


Holiday Spa & Massage
Timmermansgatan 4
972 33 Luleå


Rosenday Spa
Stationsgatan 57
972 34 Luleå


Behandlingscentret Hud & Kroppsvård
Stationsg. 46
972 33 Luleå


Spa & Beauty Salong Glad Fjäril
Smedjegatan 10
972 33 Luleå

Annons:

Nagelförlängning i Luleå

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Luleå. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Luleå som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Luleå

I Luleå finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Luleå.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Luleå om du vill veta mer än om manikyr i Luleå.

I Luleå hittade vi sammanlagt 5 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Luleå som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Norrbotten.

Fransk manikyr i Luleå

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Luleå, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.