Manikyr i Piteå

Annons:
Bra och billig manikyr i Piteå - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Piteå. Om du bor i eller i närheten av Piteå hittar du här 4 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Piteå för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Piteå ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 4 olika skönhetssalonger i Piteå där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Piteå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Piteå.

Vejm Make Up
Prästgårdsgatan 45
941 32 Piteå


Parelle Cosmetics
Storgatan 45
941 32 Piteå


Hårstudion
Småstaden
941 32 Piteå


Lenas Hudvård
Storforsvägen 53
944 72 Piteå

Annons:

Nagelförlängning i Piteå

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Piteå. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Piteå som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Piteå

I Piteå finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Piteå om du vill veta mer än om manikyr i Piteå.

I Piteå hittade vi sammanlagt 4 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Piteå som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Norrbotten.

Fransk manikyr i Piteå

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Piteå, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.