Manikyr i Rosvik

Annons:
Bra och billig manikyr i Rosvik - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Rosvik. Om du bor i eller i närheten av Rosvik hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Rosvik för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Rosvik ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Rosvik där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Rosvik

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Rosvik.

Salong Yvonne
Mejerivägen 8
945 34 Rosvik

Annons:

Nagelförlängning i Rosvik

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Rosvik. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Rosvik som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Rosvik

I Rosvik finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Rosvik.

Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Yta: 192,84 hektar
Invånarantal: 1735, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Rosvik om du vill veta mer än om manikyr i Rosvik.

I Rosvik hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Rosvik som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Norrbotten.

Fransk manikyr i Rosvik

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Rosvik, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.