Manikyr i Degerfors

Annons:
Bra och billig manikyr i Degerfors - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Degerfors. Om du bor i eller i närheten av Degerfors hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Degerfors för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Degerfors ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Degerfors där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Degerfors

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Degerfors.

Relax Hud o. Hälsa i Degerfors
Medborgargatan 14
693 30 Degerfors

Annons:

Nagelförlängning i Degerfors

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Degerfors. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Degerfors som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Degerfors

I Degerfors finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Degerfors.

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Degerfors om du vill veta mer än om manikyr i Degerfors.

I Degerfors hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Degerfors som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Örebro.

Fransk manikyr i Degerfors

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Degerfors, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.