Manikyr i Hallsberg

Annons:
Bra och billig manikyr i Hallsberg - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Hallsberg. Om du bor i eller i närheten av Hallsberg hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Hallsberg för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Hallsberg ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Hallsberg där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Hallsberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Hallsberg.

Palatset
Stortorget 3
694 31 Hallsberg

Annons:

Nagelförlängning i Hallsberg

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Hallsberg. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Hallsberg som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Hallsberg

I Hallsberg finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Hallsberg.

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hallsberg om du vill veta mer än om manikyr i Hallsberg.

I Hallsberg hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Hallsberg som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Örebro.

Fransk manikyr i Hallsberg

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Hallsberg, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.