Manikyr i Örebro

Annons:
Bra och billig manikyr i Örebro - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Örebro. Om du bor i eller i närheten av Örebro hittar du här 9 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Örebro för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Örebro ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 9 olika skönhetssalonger i Örebro där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Örebro

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Örebro.

Kathrins Nagelstudio
Allmogegatan 113
703 60 Örebro


Studio Green Örebro AB
Kilsgatan 8
703 54 örebro


Salong Diangelo Beauty AB
Drottninggatan 43
702 22 örebro


Harmony
Engelbrektsgatan 7
702 12 Örebro


Ankis Fotvård
Engelbrektsgatan 7
702 12 Örebro


Hair & Beauty Center
Rudbecksgatan 28
702 23 Örebro


Spa-Huset i Örebro AB
Storgatan 25B
703 61 örebro


Nygatans Spa
Nygatan 16
702 11 örebro


Fåfäng Örebro
Köpmangatan 44
702 23 Örebro

Annons:

Nagelförlängning i Örebro

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Örebro. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Örebro som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Örebro

I Örebro finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Örebro om du vill veta mer än om manikyr i Örebro.

I Örebro hittade vi sammanlagt 9 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Örebro som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Örebro.

Fransk manikyr i Örebro

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Örebro, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.