Manikyr i Finspång

Annons:
Bra och billig manikyr i Finspång - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Finspång. Om du bor i eller i närheten av Finspång hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Finspång för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Finspång ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Finspång där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Finspång

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Finspång.

På Håret Anna o. Pernilla
Kalkugnsvägen 4
612 30 Finspång

Annons:

Nagelförlängning i Finspång

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Finspång. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Finspång som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Finspång

I Finspång finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Finspång.

Finspång är en tätort i Östergötland och centralort i Finspångs kommun, Östergötlands län. Finspång är en gammal bruksort med flera större industrier bland andra Siemens Industrial Turbomachinery AB (tillhör Siemens-koncernen), Aurubis, SAPA och SSAB.

Yta: 818,15 hektar
Invånarantal: 12440, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Finspång om du vill veta mer än om manikyr i Finspång.

I Finspång hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Finspång som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Östergötland.

Fransk manikyr i Finspång

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Finspång, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.