Manikyr i Linköping

Annons:
Bra och billig manikyr i Linköping - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Linköping. Om du bor i eller i närheten av Linköping hittar du här 12 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Linköping för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Linköping ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 12 olika skönhetssalonger i Linköping där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Linköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Linköping.

Nattis Thaimassage
Vasavägen 13
582 20 Linköping


Hagdahls & Co
Platensgatan 2
582 20 Linköping


Excellent Nails
Stora Torget 1
582 19 Linköping


Salong Blå Linköping HB
Klostergatan 29
582 23 Linköping


Salong Fame
Storg. 32
582 23 LINKÖPING


Lilla Spa
Ekholmens Centrum 2A
589 25 Linköping


Ellens Salong
Nyg. 34
582 19 Linköping


Carinas Hud & Skönhetssalong
Klostergatan 29
582 23 Linköping


Nail Care Center
Hamngatan 22
582 26 Linköping


p.a.u.s skönhet & hälsa
Klostergatan 68
582 23 Linköping


Vadeco Fashion AB
Gillbergagatan 34
582 73 Linköping


Salong Kattis, Lisbeth och Madelene
Storgatan 32A
582 23 Linköping

Annons:

Nagelförlängning i Linköping

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Linköping. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Linköping som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Linköping

I Linköping finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Linköping.

Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Yta: 42,16 km2
Invånarantal: 104232, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Linköping om du vill veta mer än om manikyr i Linköping.

I Linköping hittade vi sammanlagt 12 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Linköping som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Östergötland.

Fransk manikyr i Linköping

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Linköping, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.