Manikyr i Norrköping

Annons:
Bra och billig manikyr i Norrköping - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Norrköping. Om du bor i eller i närheten av Norrköping hittar du här 5 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Norrköping för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Norrköping ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 5 olika skönhetssalonger i Norrköping där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Norrköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Norrköping.

Make It Skönhetssalong & Butik
Knäppingsborgsgatan 7
602 26 Norrköping


E & S Hårstudio
Nygatan 29
602 34 Norrköping


Style Station
Drottninggatan 28
602 24 Norrköping


House of Beauty Sweden AB
Repslagareg. 7
602 25 Norrköping


Salong Christina
Skolgatan 14
602 25 Norrköping

Annons:

Nagelförlängning i Norrköping

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Norrköping. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Norrköping som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Norrköping

I Norrköping finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Norrköping.

Norrköping är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland i Sverige, och centralort för kommunen. Norrköping är Sveriges tionde största tätort. Norrköping ligger längst in i Bråviken på bägge sidor om Motala ström som rinner genom staden.

Yta: 35,68 km2
Invånarantal: 87247, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Norrköping om du vill veta mer än om manikyr i Norrköping.

I Norrköping hittade vi sammanlagt 5 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Norrköping som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Östergötland.

Fransk manikyr i Norrköping

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Norrköping, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.